Поиск по vwood
Магазин MaxPower
Создать интернет магазин бесплатно
Реклама
Полезности vwood
поиск по Тегам
влага гниль Защита древесины насекомые плесень виды паркета паркет укладка беседка построить своими руками беседку строительство asus 19v 3.42a 65w блок питания для ноутбука asus 19v блок питания для ноутбука asus eee купить блок питания ASUS вирубка Волинь ліс даі лісоматеріали лес перевезення лісгосп новини новости господарство дерева лісове прокуратура Бюджет заготівля лісова продукція район ціни площі рубка Волинське ОУЛМГ управління гросподарство гроші Луцьк переробка политика и лес Держагенство чіп електронний облік контроль чіпи
I am from...
Новости Украины
РЕКЛАМА
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SALE
Наши партнеры
Главная » 2013 » Март » 30 » Лісівники придумали спосіб запобігти незаконній вирубці лісу
13:21
Лісівники придумали спосіб запобігти незаконній вирубці лісу
Електронний облік деревини введуть на Волині для покращення умов праці лісівників. Розробники переконують: таким чином незаконної вирубки в області поменшає, – повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Електронний облік деревини, кажуть, – новинка не лише для України. Схожі системи діють у Швеції, Фінляндії, Австрії, Угорщині, Польщі. Наша держава, перейнявши досвід іноземних колег, взяла на озброєння стратегію обліку деревини.

Основне, чого чекають від електронного обліку, – покращення умов праці лісівників. А це – скорочення витрат робочого часу, полегшення у процесі приймання деревини на нижніх складах, можливість вести облік точно і якісно.

Так, головне – нововведення не дає можливості працювати тіньовому бізнесу, злочинним пилорамам та запобігає обігу незаконно придбаної деревини.

Сьогодні, стверджують розробники, електронний облік деревини впроваджують усі управління лісового та мисливського господарства України.

На Волині першими в освоєнні електронного обліку деревини стали Маневицький, Ківерцівський та Городоцький лісгоспи. Зараз за цією програмою уже працюють всі держлісгоспи регіону.

«Електронний облік – це якісний контроль ведення лісового господарства, що полегшує роботу лісівників. Таке нововведення дозволяє збільшувати рентабельність державних підприємств, зменшити кількість незаконних вирубок. Також можна контролювати заготівлю, переміщення, реалізацію та вивезення сортименту. До речі, навіть за кордон. Звичайно, сприйняли нове у роботі не одразу – важко звикати до змін. Та згодом відчули на конкретних результатах, що то – впевнений і правильний крок у якісне ведення лісового господарства», – каже інженер лісового господарства Олена Карпук.

http://www.volynnews.com

Просмотров: 585 | Добавил: vwood | Теги: чіпи, контроль, електронний облік | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]