Поиск по vwood
Магазин MaxPower
Создать интернет магазин бесплатно
Реклама
Полезности vwood
поиск по Тегам
влага гниль Защита древесины насекомые плесень виды паркета паркет укладка беседка построить своими руками беседку строительство asus 19v 3.42a 65w блок питания для ноутбука asus 19v блок питания для ноутбука asus eee купить блок питания ASUS вирубка Волинь ліс даі лісоматеріали лес перевезення лісгосп новини новости господарство дерева лісове прокуратура Бюджет заготівля лісова продукція район ціни площі рубка Волинське ОУЛМГ управління гросподарство гроші Луцьк переробка политика и лес Держагенство чіп електронний облік контроль чіпи
I am from...
Новости Украины
РЕКЛАМА
Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
SALE
Наши партнеры
Главная » 2013 » Апрель » 2 » Лісівники Волині накладали несправжні штрафи на «порушників»
19:10
Лісівники Волині накладали несправжні штрафи на «порушників»
Десятьох працівників лісової охорони притягнули до відповідальності. Мовляв, ті незаконно накладали штрафи. три постанови на «порушення» скасували, - йдеться на сайті прокуратури області.

   Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура провела перевірку додержання    працівниками лісової охорони Державного підприємства «Володимир-Волинське    лісомисливське господарство» вимог закону при притягненні винних у скоєнні        правопорушень осіб до адміністративної відповідальності. 

   Перевірка встановила, що при складанні протоколів і розгляді справ                    посадовцями лісомисливського господарства не з'ясовуються усі обставини, що    мають значення для об’єктивного і правильного їх вирішення. Значна кількість      протоколів і постанов, складених і вирішених працівниками лісової охорони, за      формою і змістом не відповідає вимогам Кодексу України про адміністративні          правопорушення.

Виявила перевірка і факт, коли з метою нарощування статистичних показників інженер охорони і захисту лісу вдався до фальсифікації матеріалів про адміністративне правопорушення, сплативши при цьому замість громадянина накладений на нього штраф в розмірі 85 гривні та нараховану шкоду 32 гривні 90 копійок.

Мають місце і випадки накладення працівниками лісової охорони на правопорушників штрафів у розмірі, що не відповідає законодавчо встановленому.

При виявленні аналогічних правопорушень однією посадовою особою призначалися порушникам різні розміри стягнення без будь-якого обґрунтування такого рішення.

Не здійснюють посадові особи лісомисливського господарства також належного контролю за виконанням постанов про накладення адміністративних стягнень.

Виявила перевірка і факт не вжиття посадовими особами ЛМГ заходів щодо стягнення з винних осіб у цивільно-правовому порядку збитків, завданих лісомисливському господарству, на 9085 гривень.

Задля усунення виявлених порушень закону Володимир-Волинським міжрайонним прокурором директору ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» внесло подання.

За наслідками його розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнули 10 працівників лісової охорони та скасували три незаконних постанови про накладення адміністративних стягнень.

Источник:www.volynnews.com

Просмотров: 1091 | Добавил: vwood | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]