Поиск по vwood
Магазин MaxPower
Создать интернет магазин бесплатно
Реклама
Полезности vwood
поиск по Тегам
влага гниль Защита древесины насекомые плесень виды паркета паркет укладка беседка построить своими руками беседку строительство asus 19v 3.42a 65w блок питания для ноутбука asus 19v блок питания для ноутбука asus eee купить блок питания ASUS вирубка Волинь ліс даі лісоматеріали лес перевезення лісгосп новини новости господарство дерева лісове прокуратура Бюджет заготівля лісова продукція район ціни площі рубка Волинське ОУЛМГ управління гросподарство гроші Луцьк переробка политика и лес Держагенство чіп електронний облік контроль чіпи
I am from...
Новости Украины
РЕКЛАМА
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
SALE
Наши партнеры
Главная » Архив материалов
Просмотров: 328 | Добавил: vwood | Дата: 13.03.2013 | Комментарии (0)

Державне підприємство «Ковельське лісове господарство» готове розпочати посадкову кампанію – 2013, повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.


У цьому році лісівники Ковельщини запланували посадити понад 80 га нових лісів: 60 га лісових культур на зрубах минулого року та лісорозведення на землях сільських рад на площі 20 га.

– Для лісокультурної кампанії вже підготували близько 400 тис. саджанців сосни, та понад півмільйон дуба звичайного, – каже головний лісничий ДП «Ковельське ЛГ» Богдан Ковальчук. – Увесь посадковий матеріал вирощуємо на власному розсаднику. Окрім цього, тут вирощуємо декоративний посадковий матеріал, який використовується для озеленення міста, а також реалізуємо для потреб приватних осіб.

За словами Богдана Миколайовича, якість культур багато у чому залежить від строків посадки. Для того, щоб скоротити термін посадки весною, лісівники підготували ґрунт ще восени. На цей момент, вже готова для експлу ... Читать дальше »
Просмотров: 472 | Добавил: vwood | Дата: 05.03.2013 | Комментарии (0)

У приміщенні Господарського суду Волинської області розглядалась справа стосовно державного підприємства «Цуманське лісове господарство», яке за попереднім рішенням суду має виплатити товариству з обмеженою відповідальністю «Імідж Ресурс» кругленьку, як для підприємства з нульовим рахунком, суму – майже 63 тисячі гривень. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». 


Таким чином, державне підприємство просить визнати попередній наказ суду про стягнення з них коштів, таким, що не підлягає виконанню.

Варто зазначити, що представник від «Імідж Ресурс» на суд не з'явився. Але, оскільки неявка стягувача не є перешкодою для розгляду справи, то, відповідно, суддя уповноважений розглядати її навіть за відсутності іншої сторони.

Згідно слів Романа Сидорука - представника від державного підприємства, виконавча служба, після ухвали суду про стягнення боргу, заблокувала їхні рахунки. Цуманське лісове господарство, не маючи власних коштів, відда ... Читать дальше »
Просмотров: 373 | Добавил: vwood | Дата: 21.02.2013 | Комментарии (0)

Волинській обласній раді пропонують забрати у державних підприємств право користування майже 80 тисячами гектарів мисливських угідь і віддати їх у фірмам, деякі з яких лише місяць як створені.

Відповідний проект рішення внесено до порядку денного сесії обласної ради, що відбудеться 15 лютого.

ЩО КОМУ ВІДДАЮТЬ?

На сесії виносять два проекти рішення, розроблені Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Згідно з одним окремі лісгоспи Волині відмовляються від користування мисливськими угіддями загальною площею 76 тисяч 586 гектарів. В тому числі, від 8 тисяч 318 гектарів угідь хоче відмовитися ДП «Мисливське господарство «Звірівське». Якщо рішення ухвалять, то користувачі мисливських угідь до 1 квітня 2013 року повинні визначити в натурі межі наданих у користування мисливських угідь.

Другий проект рішення передбачає передачу у користування терміном на 25 років ряду мисливських угідь Державному під ... Читать дальше »
Просмотров: 614 | Добавил: vwood | Дата: 21.02.2013 | Комментарии (0)

Співробітники ДАІ Турійського райвідділу міліції близько 16 год. неподалік від с. Селець зупиненили автомобіль «КРАЗ- 255» під керуванням 48-річного жителя району. З’ясувалося, що чоловік перевозив пиловник та баланси деревини дуба, осики та сосни. На прохання правоохоронців надати документи на вантаж водій сумлінно їх представив. Однак у працівників ДАІ виникли сумніви щодо їх достовірності, повідомляють в УДАІ УМВС України у Волинській області.


Аналогічний факт виявили працівники взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 роти ДПС ДАІ, які зупинили автомобіль марки «УРАЛ», водій якого перевозив лісоматеріали у кількості 18 хлистів по 12 метрів породи сосна, береза в кількості 14 м³.

Окрім цього, о 20 год. у смт Шацьк під час нагляду за безпекою дорожнього руху наряд ВДАІ шацького райвідділу зупинив трактор «МТЗ-952» під керуванням 62-річного місцевого жителя, який на причепі перевозив кругляк дуба діаметром 80 см.
Працівники взводу з обслу ... Читать дальше »
Просмотров: 448 | Добавил: vwood | Дата: 16.02.2013 | Комментарии (0)

Незаконними порубками лісів на Волині 2012 року державі завдано збитків у сумі 680 тисяч гривень.

Про це йшлося під час підсумкової наради з питань господарсько-фінансової діяльності підприємств Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства за 2012 рік, – повідомили IA ZIK у прес-службі відомства.



Торік у лісах Волині затримано 748 лісокрадів. Обсяг незаконних рубок становив 259 кубометрів. Це на 100 куб. м. менше, ніж 2011-го.

Проблемними напрямками з питань охорони лісу від незаконних рубок сьогодні залишаються населені пункти Боровно, Карпилівка та Ново-Червища Камінь-Каширського району, Чорниж, Гораймівка, Майдан-Липненський Маневицького району.

Незаконними порубками державі завдано збитків у сумі 680 тисяч гривень. З них у добровільному порядку було відшкодовано 263,4 тисяч гривень. Справи на 216 тисяч гривень (25 справ) перебувають сьогодні на розгляді у правоохоронних органах.

http://zik.ua
Просмотров: 413 | Добавил: vwood | Дата: 16.02.2013 | Комментарии (0)



У Норвегії дика лисиця вкрала мобільний телефон. Вона відповіла на дзвінок і ще й відправила SMS, ідеться в сюжеті ТСН.


Почалося все з цікавих дослідів – двоє підлітків увімкнули на смартфоні імітацію звуків, які видає поранений кролик, і поклали апарат на узбіччі лісу. Чекати довелося недовго. На звуки прибігла лисиця. Вона довго ходила навкруги, але, зрештою, схопила здобич і чкурнула до лісу. Хлопці подзвонили на телефон. І лисиця на дзвінок відповіла, щоправда, тільки сопіла в слухавку.

А наступного дня з цього номера прийшло повідомлення із набором символів. Юнаки розшифрували повідомлення так: повертати телефон лисиця не збирається.



http://tsn.ua
Просмотров: 371 | Добавил: vwood | Дата: 14.12.2012 | Комментарии (0)

Виробничий травматизм у галузі лісового господарства на Волині вперше випередив гірничу промисловість і вийшов на перше місце.


Про це повідомила Анна Кравець з прес-служби облуправління лісового та мисливського господарства.

За словами заступника начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області Віталія Кондратюка, станом на 1 листопада виробничий травматизм при виконанні комплексу робіт у лісі перевищив травматизм на шахтах. Такого не було жодного року. Завжди на першому місці був травматизм у вугільній галузі. А на сьогодні лідирує «лісовий» травматизм, пов’язаний з комплексними лісосічними роботами, якими сьогодні займаються приватні підприємці.

«На сьогодні державою керує та команда, яка хоче бачити тільки одне – процвітання України, добробут наших працівників. І він не повинен досягатися якимись негативними подіями чи, не дай, Боже, виробничим травматизмом. Прошу звернути увагу суб’єктів п ... Читать дальше »
Просмотров: 362 | Добавил: vwood | Дата: 13.12.2012 | Комментарии (0)

Укрзалізниця ініціює у 2013-му році індексацію тарифів на вантажні перевезення на 12,2%, такі пропозиції подані на розгляд до Міністерства інфраструктури України. Про це повідомив начальник головного комерційного управління Укрзалізниці Юрій Меркулов. За його словами пропонується здійснити індексацію тарифів на внутрішні, експортні та імпортні перевезення, а на транзитні – залишити на рівні поточного року.


Укрзалізниця наголошує, індексація тарифів – це той необхідний мінімум, який піде на підтримку нормального функціонування залізничної інфраструктури для забезпечення потреб у перевезеннях вантажів та поточний ремонт вагонів та локомотивів. Що стосується коштів на оновлення рухомого складу – то індексація їх взагалі не передбачає.

Юрій Меркулов зазначив, що індексація тарифів на вантажні перевезення не здійснювалася у 2009-му, 2010-му та 2012-му роках. Таким чином державна політика стримування тарифів вже створила позитивні імпульси для інших галузе ... Читать дальше »
Просмотров: 451 | Добавил: vwood | Дата: 27.11.2012 | Комментарии (0)

Продается лесопильно-деревообрабатывающий цех .

Станки:

а) новая американская ленточная пилорама Wood-Mizer< ... Читать дальше »

Просмотров: 503 | Добавил: vwood | Дата: 20.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 »